LIVE EXPLOSION, een live reggae concept.

GRATIS INGANG!

Na een zeer succesvolle eerste editie, nodigen we voor onze tweede editie de volgende artiesten uit:
________________________________
PURA VIDA
Verwacht een combinatie van meerdere muziekstijlen op dit concert. Pura Vida brengt roots reggae met invloeden uit andere genres, zoals dub, ska, blues en soul. De band werkte reeds samen met legendarische Jamaicaanse artiesten, waaronder Lee “Scratch” Perry, The Congos, Prince Alla, Sylford Walker, Leroy “Horsemouth” Wallace, Leroy Sibbles, Hugh Blackwood, Earl “Chinna” Smith, Addis Pablo en Jah9.

ROOTS EXPLOSION SOUNDSYSTEM
De groep bestaat uit vier selectors en een handvol mensen achter de schermen die sinds lange tijd bevriend zijn. Roots Explosion speelt roots reggae, dubplates en eigen producties met als doel een positieve boodschap over te brengen via een soundsystem.

GUS
Gus is een Brugse selector, oprichter van het Reggae Explosion concept (2015) en mede-organisator van dit evenement. Op een jonge leeftijd werd Gus verliefd op ska en rocksteady, de twee genres die leefden in Jamaica voor de geboorte van de reggae. Hij begon met het verzamelen van vinylplaten en heeft ondertussen een gigantische collectie vol zeldzame pareltjes. Gus zal samen met Roots Explosion spelen op de soundsystem